Bestelling & Levering

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Aangezien wij geen winkel hebben vragen wij u wel om van tevoren een afspraak te maken wanneer u uw bestelling wilt komen ophalen. Daarmee voorkomt u dat u voor een gesloten deur komt te staan. Wanneer u bij het bestellen aangeeft dat u uw bestelling wilt ophalen wordt u gevraagd contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Wij hanteren geen standaard verzendkosten, maar kijken gericht naar uw bestelling. Een kleine bestelling van bijvoorbeeld een paar knoopjes kan makkelijk in een klein envelopje en de verzendkosten hiervan zijn erg laag. Wanneer u bijvoorbeeld een poppenhuis besteld zullen we hier een pakket van moeten maken en deze verzendkosten zijn weer een stuk duurder. Daarom hebben wij bij elk product vermeld of dit in de brievenbus past en hoeveel het totaal weegt. Hierdoor kunt u zelf zien hoe de verzendkosten gaan uitvallen. Let op: Heeft u een bestelling van bijvoorbeeld 3 artikelen die alle drie in de brievenbus passen kan het zijn dat deze samen niet in de brievenbus passen. Hiervoor zullen wij dan overstappen naar een standaard pakket. De verzendkosten hiervoor zullen dan uiteindelijk lager uitvallen dan wanneer wij alle drie de artikelen apart in enveloppen versturen. Heeft u een artikel besteld welke zowiezo als een standaard pakket verstuurd zal moeten worden zullen er voor eventuele andere producten geen extra verzendkosten berekend worden, mits de totale bestelling niet boven de 10 kilo komt. De verzendkosten zullen dus ten alle tijden aan uw bestelling worden aangepast. 

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

U kunt uw bestelling inderdaad op een ander adres laten bezorgen. Wanneer u zich aanmeld als klant zal er gevraagd worden naar een adres. Dit is het zogenoemde factuuradres. Dit adres zal ook automatisch het adres zijn waar het pakket naartoe gestuurd wordt, maar u heeft tijdens het bestelproces de mogelijkheid om het bezorgadres te veranderen. U klikt dan op de knop “wijzig” om een ander bezorgadres te kunnen aangeven.

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Mits de door u bestelde artikelen op voorraad zijn en de bestelling voor 16.30 uur is gedaan wordt het nog dezelfde dag verzonden en zal deze in principe de volgende dag bij u bezorgd worden. De voorraadstatus vind u bij elk product.