Houten poppenhuizen

Ontdek nu onze collectie houten poppenhuizen en kastelen! Ook deze collectie is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit MDF. U ontvangt alle houten poppenhuizen, kastelen en toebehoren als bouwpakket. U dient deze dus zelf in elkaar te zetten. U zult zien dat er eenvoudige poppenhuisjes in ons assortiment te vinden zijn maar ook zeer gedetailleerde kastelen. Voor ieder wat wils dus!

Wat is er nu leuker dan zelf een poppenhuis in elkaar te zetten voor uw kind of kleinkind. U kunt het zo mooi maken als u zelf wilt. Laat uw fantasie de vrije loop, uw kinderen zullen het fantastisch vinden!

Modelbouw

Uiteraard zijn onze poppenhuizen ook uitermate geschikt voor de echte modelbouwer. Breng er zoveel mogelijk detail in door het te schilderen en te voorzien van behang, gordijntjes en natuurlijk meubeltjes. Het MDF wat voor de poppenhuizen gebruikt wordt is direct overschilderbaar. Dat betekent dat u uw houten poppenhuizen om kunt toveren tot echte droomhuizen!

Ondanks dat de poppenhuizen en kastelen met uiterste precisie zijn uitgelaserd kan een beetje vijlen of een druppeltje lijm soms noodzakelijk zijn. Wij adviseren hiervoor Top-Speed houtlijm van Bison.