Houten puzzels

Ontdek nu onze grote collectie houten puzzels! Deze houten puzzels zijn geschikt voor jong maar zeker ook voor oud. Laat uw kinderen de leukste dieren knutselen, de mooiste voertuigen bouwen of lekker in de weer met dinosauriërs. Sommige houten puzzels zijn ware bouwpakketten. Deze puzzels zijn niet alleen leuk ook te bouwen, maar je kunt er daarna ook lekker mee spelen. Ook opa’s en oma’s en papa’s en mama’s kunnen heerlijk aan de slag met deze houten puzzels. Zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan uw kinderen houten speelgoed te geven wat u zelf hebt gemaakt?

Al onze houten puzzels zijn gemaakt van hoge kwaliteit MDF. Ondanks dat de puzzels met uiterste precisie zijn uitgelaserd kan een beetje vijlen of een druppeltje lijm soms noodzakelijk zijn. Voor de lijm adviseren wij Top-Speed houtlijm van Bison.

Dat onze houten puzzels van MDF gemaakt zijn maakt dat deze uitzonderlijk goed te schilderen zijn. U kunt uw puzzels op deze manier omtoveren tot het mooiste zelf gemaakte houten speelgoed. Uiteraard staan deze houten puzzels ook schitterend op uw dressoir!