Oisterwijk Jaarmarkt 2015

Zondag 26 juli 2015 werd alweer de 44ste Jaarmarkt in Oisterwijk georganiseerd. Deze braderie is al jaren een begrip in de regio en behoord tot de top 5 van grootste braderieën van Nederland. YourMemoriesGift was erbij en wij hadden een prachtige stand waar wij u een mooie selectie van onze producten hebben kunnen laten zien. Natuurlijk was er de mogelijkheid om direct producten te kopen of te bestellen. We hebben veel enthousiaste mensen aan de kraam gehad en wederom vele complimenten gekregen. 

Wij willen bij deze iedereen bedanken voor uw interesse tijdens de braderie en de leuke reacties tijdens en na de markt. 

Winnaar loterij

Tijdens de Jaarmarkt in Oisterwijk hebben wij ook een loterij gehouden. U kon hiermee €50,- winnen te besteden op onze webshop. Hier hebben veel mensen aan meegedaan maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn! De trekking is zojuist bekend en de winnaar van deze loterij is: Boaz van Dura

Van harte gefeliciteerd met uw prijs! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodat u iets moois kunt uitzoeken op onze webshop. Veel plezier ermee!